Wednesday, March 31, 2010

Elkezdett arculatterv

3 comments:

  1. Akkora a csend errefelé mostanában, hogy dacolva az utóbbi időben elburjánzott cenzúrázási hullámmal - melynek következtében az én értelmes, valamint Judit néni értelmetlen bejegyzése elveszett az utókor számára - mégiscsak közlöm észrevételemet.
    Sajnos mire az előző mondatot befejeztem, a felét elfelejtettem annak, amit írni szerettem volna, de azért remélem, így is sikerül néhány hasznos észrevétellel gazdagítanom a blogot.
    A megkezdett arculattervvel kapcsolatban legelőször is saját magam jutottam eszembe, hiszen ez a nevem kezdőbetűje. (Az ember általában gyakran gondol arra a személyre, aki a legkedvesebb számára, talán azért történt ez így)
    Aztán eszembe jutott, hol lehetne ezt az "m" betűt hasznosítani? Szerintem az új metró megállóit lehetne kitáblázni vele.
    Persze sok m betűvel kezdődő szó van, amire ez a betű figyelmeztethetne, például:
    -medveveszély (a Pocóról szóló meséhez ajánlanám)
    -már megint ír a blogba ez az őrült (azok figyelmébe, akik nem hiszik el a Kittinek, ki vagyok)
    -mooorgit híd (Besenyő család rajongóknak)
    -mára ennyi (ezt én írom)
    netuddki

    ReplyDelete
  2. Na végre megérkezett az email!!!Egy színnel és több ecsetvonással gazdagodik az oldal,ha Netuddki hozzászól!Így már szívesebben látogatjuk ezt az oldalt!

    ReplyDelete
  3. "Az ember gyakran sikítani szeret, és egyeseknek rohamaik vannak. Be kell látnunk tehát, nem lehetünk örökké mindenkivel együtt. A mélység visszavág, az ember csókokról ábrándol." - olvashatjuk egy, az 1980-as években klasszikussá vált zenekar első lemezének borítóján.
    Úgy tűnik, én azon egyesek közé tartozom, akiknek időnként rohamaik vannak.....
    netuddki

    ReplyDelete