Friday, February 19, 2010

Úton a csomag...

Tegnap végre sikerült postára adni a Mollit és a mondatembert meg a többieket... (majd ide is felteszem). A csomag most valahol Spanyolország és Magyarország között lehet valahol... A munkák a III. Kalandraka pályázatára készültek. Április 2-án lesz az eredményhirdetés. Addig is lehet izgulni...

Végül, de nem utolsó sorban hozzáteszem, h a munkák elkészítéséhez nagyban hozzájárult Farkas L. Zsuzsa szakmai (és nem szakmai) segítségnyújtása. :)

5 comments:

  1. Értettem akkor izgulok,de tényleg!!!!Mit szólhat hozzá a szigorú műértő zsűri?Bizonyára megfelelően értékelik...,hát még mi mennyire akik műértetlenek vagyunk!!!!:))))

    ReplyDelete
  2. Köszönjük neki, és neked is :)

    ReplyDelete
  3. Szóval Molli kalandos utazása a kis Mohács városából megindult. Szerintem leköröz mindenkit. És milyen fantasztikus bele gondolni, hogy egy kis spanyol gyermek majd kezébe veszi, elsírja, vagy elneveti magát. És nem is gondol arra, mi zajlott a háttérben. Milyen kemény munka, milyen kalandos utazás. Sok sikert kis Molli.

    ReplyDelete
  4. Csak még annyit hadd kérdezzek. Milyen érzés volt a kicsikédet útjára bocsájtani?

    ReplyDelete
  5. fura... haza értem iskola után és még ott állt az asztalon a festőállvány, az újságpapírdarabkák... :), molli meg sehol :(
    meg aztán most eléggé izgulok. Ki tudja, h mit fognak hozzá szólni? :)

    ReplyDelete