Thursday, February 25, 2010

Malacorrú zsiráf :)

Eszi a mézes palacsintát, ami nem is mézes palacsinta, hanem a nap :)

4 comments:

 1. és milyen malac orra van!!!!!!!!

  ReplyDelete
 2. Elnézést kérek, de szerintem napot enni nagyon veszélyes dolog az alábbiak miatt:
  1. A napkoronában - ami a Nap légkörének ritka és kiterjedt legkülső része - a hőmérséklet meghaladja a félmillió kelvint. Így a nap táplálékként való felhasználása során komoly égési sérüléseket lehet elszenvedni.
  2. Ráadásul szabad szemmel a Napba nézni fájdalmas és átmeneti vakságot okozhat, ugyanis ebben az esetben 4 milliwatt napenergia érkezik a retinára, ami kissé felmelegíti és bizonyos esetekben – de nem jellemzően – maradandóan károsítja azt. A képen látható közelségből való napfelfalás esetén teljesen bizonyosak lehetünk a retina maradandó károsodásában.
  3. Ráadásul a nap 73,46%-a hidrogén, 24,85%-a hélium, azaz rendkívül alacsony tápértékű gázok. A nap csak kis mennyiségben tartalmaz szenet, vasat, szilíciumot ás magnéziumot, melyek sokkal inkább szükségesek az élőlények számára.
  Fenti szempontokra való tekintettel javaslom a fenti ábrán a nap átrajzolását krumplinak: Nem okoz égési sérüléseket, nem károsítja a látást, és sok hasznos anyagot tartalmaz.
  Ráadásul szerintem meg még finom is. Főleg rántott hússal és céklával
  netuddki

  ReplyDelete
 3. veszna alias tavaszApril 19, 2010 at 2:33 PM

  szerintem meg nagyon ari kép tetszik :)

  ReplyDelete
 4. Nekem is tetszik, az észrevételeimet mindössze balesetvédelmi és táplálkozástudományi szempontok figyelembevételével tettem meg.
  Másegyébiránt örülök neki, hogy van még, aki tudja, mi a tavasz oroszul!
  netuddki

  ReplyDelete